چارنز،کوپرو رودز، درساخت مدلCCR به یک رابطة تجربی رسیدند که رابطه بین تعداد واحدهای مورد ارزیابی را با تعداد ورودیها و خروجیهای مسأله نشان میداد. این رابطه به صورت زیراست: (تعداد خروجیها + تعداد ورودیها) ۳ ≤ تعداد واحدهای مورد ارزیابی در صورتی که این رابطه برای واحدهای مورد ارزیابی صدق نکند، تعداد واحدهای کارای مدل زیاد میشود و عملاً تفکیک و رتبهبندی بین واحدها سخت میگردد. برای رفع این نقیصه، سعی میشود با ترکیب ورودیها یا خروجیهای مشابه، تعداد …
تصویرها
در حالت تخمین استاندارد بارهای عاملی نشان داده می شود، هر چه بار عاملی بزرگتر و به عدد یک نزدیکتر باشد، یعنی متغیر مشاهده شده (سؤال) بهتر می تواند متغیر مکنون یا پنهان را تبیین نماید. اگر بار عاملی کمتر از ۳/۰ باشد رابطه ضعیف در نظر گرفته شده و از آن صرف نظر می شود. بار عاملی بین ۳/۰ و ۶/۰ قابل قبول و اگر بیشتر از ۶/۰ باشد خیلی مطلوب است. در حالت معنی داری نیز باید ارزشt …
معیارR2 R2نشان از تاثیری دارد که یک متغیر برون زا بر یک متغیر درون زا می گذارد. چینسه مقدار ۱۹/۰،۳۳/۰ و ۶۷/۰ را به عنوان مقدار ملاک برای مقادیر ضعیف، متوسط و قوی R2معرفیمیکند (چین، ۱۹۹۸،نقل از داوری و رضازاده،۱۳۹۲). معیار[Q2[1 در صورتی که مقدار Q2در مورد یک سازهی درون زا صفر و یا کمتر از صفر شود، نشان از آن دارد که روابط بین سازههای دیگر مدل و آن سازهی درون زا به خوبی تبیین نشده است و در …
رای تعیین سازگاری یا انسجام یا ثبات درونی[۱] سئوالاتی از پرسشنامه که قرار است جنبه های یک مفهوم یا سازه را اندازه گیری کند بایستی با یک دیگر همبستگی نسبتا زیادی داشته باشند. یکی از روشهای اندازه گیری برای سازگاری درونی محاسبه نوعی پایایی است که ازطریق آلفای کرونباخ صورت می گیرد و به ضریب آلفا معروف است .قاعده کلی این است که مقدار آلفای کرونباخ یک پرسشنامه بایستی حداقل به مقدار عددی ۷۰ درصد نزدیک باشد. البته بایستی دقت نمود …
روش مدلسازی معادلات ساختاری بهترین ابزار برای تحلیل تحقیقاتی است که در آنها متغیرهای آشکار دارای خطای اندازه گیری هستند و همچنین روابط بین متغیرها پیچیده است. با استفاده از این روش میتوان از یکسو دقت شاخصها یا متغیرهای قابل مشاهده را اندازه گرفت و از سوی دیگر روابط علی بین متغیرهای نهفته و میزان واریانس تبیین نشده را بررسی کرد. مدلسازی معادلات ساختاری از دو بخش مدل اندازه گیری و مدل ساختاری تشکیل شده است و متغیرهای مدل در …
بسیاری از مسائل تصمیم گیری نمی توانند ساختار سلسله مراتبی داشته باشند زیرا وابستگی های درونی و بیرونی بر روی خوشه ها و یا همان معیارها و گزینه ها تاثیر می گذارند. تکنیک ANP یک روش مناسب برای اینگونه مسائل می باشد. تکنیک ANP یک چارچوب عمومی برای اخذ تصمیمات فراهم می آورد بدون اینکه فرض غیر واقعی استقلال عناصر سطح بالاتر به عناصر سطح پایین تر و یا استقلال عناصر در یک سطح را در مسئله وارد نماید. در …
فصل ۴ پایان نامه خود را به ما بسپارید تا بصورت حرفه ای و در زمان مناسب پاسخگوی نیازهای شما باشیم. انجام تحلیل آماری با هزینه مناسل و در کمترین زمان ممکن با استفاده از تکنیک ها و نرم افزارهای زیر: Spss Lisrel Expert Choice DEA Topsis Super Decision Matlab Smart PLS … خدمتی جدید از پایگاه تحلیل آماری: بررسی و ارائه مشاوره در زمینه تکمیل فصل سوم و نیز انتخاب روش های آماری مناسب در زمان نگارش پروپوزال …
آنتروپی یک مفهوم بسیار با اهمیت در علوم اجتماعی، فیزیکی و تئوری اطلاعات میباشد. وقتی که دادههای یک ماتریس تصمیمگیری، به طور کامل مشخص باشد، میتوان از روش آنتروپی برای ارزیابی وزنهای استفاده کرد. ایده روش فوق، این است که هرچه پراکندگی در مقادیر یک شاخص، بیشتر باشد، آن شاخص از اهمیت بیشتری برخوردار است. آنتروپی در نظریه اطلاعات، یک معیار عدم اطمینان است که با توزیع احتمال مشخص بیان میشود. اندازهگیری این عدم اطمینان ( ) توسط شانون، به …
فرایند تحلیل شبکهای یکی از تکنیکهای تصمیم گیری چند معیاره است و در مجموعه مدلهای جبرانـی قـرار میگیرد. ایـن مدل بر مبنای فرایند تحلیل سلسله مراتبی طراحی شده است و شبکه را جایگزین سلسله مراتب کرده است. از جمله مفروضات فرایند تحلیل سلسله مراتبی این است که بخشها و شاخههای بالاتر سلسـله مراتـب، مسـتقل از بخشها و سطوح پایینتر میباشند. در صورتی که در بسیاری از تصمیم گیریها نمیتوان عناصر تصـمیم را بـه صـورت سلسـله مراتبـی و مستقل از یکدگیر …
مدلهای اصلی تحلیل پوششی دادهها شامل CCR و BCC که به ترتیب به مدلهای بازده به مقیاس ثابت و متغیر معروفاند میباشند، که در این پژوهش نیز از این مدلها استفاده میشود. در مدل CCR برای تعیین بالاترین نسبت کارایی و دخالت دادن میزان نهادهها و ستادههای سایر واحدهای تصمیمگیرنده در تعیین اوزان بهینه برای واحد تحت بررسی، رابطه (۱) ارائهشده است: …